30 Nisan 2024
Zelkjo Obradovic

Zelkjo Obradovic Fenerbahçe Beko’daki Geleceğine İlişkin Konuştu

Koronavirüs sebebiyle ülkesi Sırbistan’a aniden dönüş yapan Fenerbahçe Beko başantrenörü Zelkjo Obradovic açıklama yaptı. Geleceğine ilişkin açıklama yapan basketbol koçu, açıklamasını okuyan herkesin de sağlıklı olması için dilekte bulundu.

Koç, koronavirüs salgını döneminde hastalık sebebiyle zor günler geçirmekte olan herkes için acil şifa dileklerinde de bulundu. Son dönemde kamuya yönelik bir açıklama yapmamasını ise herkesin geçmekte olduğu süreç olarak ifade etti.

Maçların ve idmanların ertelenmiş olduğu ilk günden bu yana Genen Menajerin, ofis çalışanlarının, teknik ekibin ve oyuncuların sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi. Kendisi için de her şeyden önce gelen şeyin, kendinden önce tüm çalışanlarının ve ailelerinin sağlığı olduğuna dikkat çekti. Sarı lacivertli koç, durumun ne kadar ciddi olduğunun da farkında olduğunu belirterek, herkesle yakın iletişim durup yapılabilecek en iyi şeyi değerlendirdiklerini ekledi.

Yalan Haber Olarak Nitelendiriyorum

Fenerbahçe Beko ekibindeki durumuna ilişkin de konuşan Zelkjo Obradovic Haziran ayının 2020 yılına kadar da Fenerbahçe koçu olduğunu söyledi. Sözleşmesinin uzatılmasına ilişkin de kulüpten veya başka bir kulüpten herhangi biri ile de görüşmesi olduğunun altını çizdi. Kendisine henüz teklif yapılmadığını belirten teknik isim, bir kulüpte sözleşmesi olduğunda, başka bir kulüple görüşmeyeceğine de dikkat çekti.

Ayrıca adının farklı kulüplerle geçmiş olduğu tüm bilgileri de yalan haber olarak nitelendirmekte olduğunu söyledi.