30 Nisan 2024
Galatasaray Doğa Sigorta

Galatasaray Doğa Sigorta Ekibinin Yeni Transferi Takıma Katıldı

Galatasaray Doğa Sigorta ekibinde yeni transfer John Roberson için takıma katılma onayı alındı. Öncesinde anlaşmaya varılan sporcu, gereken sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından, onay alarak sarı kırmızılı ekibe katıldı.

Galatasaray Doğa Sigorta için taze kan geldi. Öncesinde yönetimin anlaşmış olduğu John Roberson, gereken sağlık kontrollerinin hemen ardından gereken onay sürecinden de geçti ve sarı kırmızılı ekibe katıldı.

Sarı Kırmızılı ekibin 5 Şubat gününde takımına katmak üzere anlaşmış olduğu Avustralya’da South East Melbourne Phoenix ekibinin forması giyen Roberson, kalan tüm müsabakalarını tamamlayarak Galatasaray’a katılım sağladı.

Roberson Artık Cimboma Katıldı

Konuyla ilişkin resmi açıklama ise kulübün internet sitesi üzerinden yapıldı. Yapılan açıklamada Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımının yeni transferi olan John Roberson için takımın kendi sponsoru Medical Park Bahçelievler’de sağlık kontrolünden geçtiği duyuruldu. Avustralya’nın South East Melbourne Phoenix ekibinden sarı kırmızılı ekibe katılan oyuncunun sağlık kontrolleri sırasında ise Galatasaray Basketbol Takımı’nda görevi bulunan yetkili isimler de yer aldı.