28 Nisan 2024

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (22. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 22. hafta programı 18 Ocak Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Her hafta öncesi olduğu gibi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerimi ve takımımda yaptığım güncellemeleri sizlerle paylaşmak istedim, keyifli okumalar.

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Pierric Poupet (Asvel)
  • Walter Tavares (Real Madrid)
  • Tornike Shengelia (Virtus Bologna)
  • Mike James (AS Monaco)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Luca Banchi (Virtus Bologna): İtalyan ekibi son 2 maçını deplasmanda olmasının da etkisiyle üst üste kaybetti ve ilk 4 sıradaki yerini sağlamlaştırmak adına reaksiyon vermek isteyecektir kendi sahasında. Asvel gibi ligin zayıf halkalarından biri karşısında çift haneli farklarla kazanmalarını bekliyorum.
  • Mathias Lessort (Panathinaikos): Fransız uzun bu sezon koç Ataman’ın en güvendiği isimlerden birisi. Balcerowski’nin apandist ameliyatı geçirmesi ile beraber süreleri daha da artacaktır. Geçen hafta 23 sayı, 9 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ile tam 46.2 vp elde ederek MVP seçilmişti. Bu hafta da eski takımı Partizan karşısında ekstra motive olup bize en az 25 vp getireceğini tahmin ediyorum.
  • Jabari Parker (FC Barcelona): NBA patentli yıldız forvet son dönemin en formda isimlerinden birisi. Son 3 maçta onu takımında tutanlara ortalama 22.3 vp getirmişti. Savunması sorunlu olan temsilcimiz Efes karşısında da hem sayı hem de ribaund departmanlarında etkili olup bize en az 20 vp getirmesini bekliyorum.
  • Shane Larkin (Anadolu Efes): Larkin son dönemde beklentilerin altnda kaldı, son 2 maçta 16 ve 7.7 puan getirebilmişti. Ama Barça karşısında geçmişteki maçlarda ne kadar etkili olduğunu hatırlarsak taraftarı önünde takımının reaksiyon gösteremesi beklenen bu maçta yine sazı eline alacaktır diye düşünüyorum. En az 20 vp bekliyorum ondan.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: