30 Nisan 2024

İDDİA: Cleveland Cavaliers Pat Connaughton ve Donte DiVincenzo ile İlgileniyor

2021-22 NBA sezonunda ligin en çok gelişim kaydeden takımlarının başında Cleveland Cavaliers geliyordu. Sezonun büyük bölümünü doğu konferansında play-off potasında geçirmelerine rağmen all-star arasından sakatlıkların da etkisiyle formdan düştüler ve play-in turnuvasında Atlanta Hawks’a elenerek sezonu hayal kırıklığıyla noktaladılar.

Cavaliers, şimdi önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başladı. Bu sezon gösterdiği gelişim ve Darius Garland, Jarrett Allen ve Evan Mobley’den oluşan genç nüvesiyle Cleveland eğer yaz döneminde doğru hamleleri yapabilirse önümüzdeki yıl daha iyi sonuçlanabilir.

Başta Collin Sexton ve Caris LeVert ile bu yaz kontrat uzatmak için masada olacak Cavaliers, aynı zamanda kadrosuna takviye yapmak istiyor. Çıkan haberlere göre, Milwaukee Bucks’ın kanat oyuncusu Pat Connaughton ve Sacramento Kings’den Donte DiVincenzo’nun takımın radarında olduğu belirtildi.

Pat Connaughton’un kontratında bu yaz oyuncu opsiyonu bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Bucks ile şampiyonluk yaşayan deneyimli kanat oyuncusu eğer oyuncu opsiyonunu kullanmazsa serbest oyuncu olacak ve Cleveland ekibi onun aklını çelebilir.

Sezon ortasında takasla Sacramento Kings’in yolunu tutan Donte DiVincenzo’nun Sacramento’da mutlu olmadığı bir sır değil. 23 yaşındaki oyuncu yaz döneminde sınırlı serbest oyuncu statüsünde free-agent olacak.