30 Nisan 2024
Anadolu Efes

Anadolu Efes Ve Maccabi FOX Mücadelesi 77-75 Skorla Sona Erdi

Türk Hava Yolları Avrupa Ligi’nde 27’inci hafta mücadelesinde Anadolu Efes ve Maccabi FOX ekipleri karşı karşıya geldi. Müsabaka 77-75 skorla sona erdi. Kazanan ise İsrail temsilcisi oldu.

 

THY Avrupa Ligi’nde 27’inci hafta heyecanı için Türkiye temsilcisi Anadolu Efes ve İsrail temsilcisi Maccabi FOX ekipleri karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadele 77-75 skorla sona erdi. Kazanan ise İsrail ekibi oldu.

 

Karşılaşmanın başlamış olduğu süreçte şutları kaçıran temsilcimiz, maçın özellikle ribauntlarında etkisiz bir performans gösterdi. Oyunun ilk çeyreğinde, 3’üncü dakikada 19-4 sayı farkı ile geriye kalan Efes ekibi, periyodu da 21-11 skorla geride tamamladı.

 

İkinci çeyrekte daha etkili bir oyuna imza atan temsilci ekibimiz, art arda gelen sayı serileri ile soyunma odasına 42-36 skorla önde girmeyi de başardı. Oyunun üçüncü periyodunda artık resmen kıran kırana bir oyun halini alan maç, çeyrek sonunda da yine Efes ekibinin 59-57 skor üstünlüğü ile sona erdi.

 

Son Saniyelerde Gelen 2 Sayılık Üstünlük

 

Bir anda üstün bir performansa imza atan temsilcimiz, son çeyrek için tüm gücünü gösterdi. Maccabi ekinin oyunun son zamanlarında skoru eşitlemesi ve oyunun bitimine 9,6 saniye kala 77-75 skor üstünlüğünü elde eden İsrail ekibi, oyundan da galip ayrılan taraf oldu.