17 Mayıs 2024

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (Play-off 4. maçlar)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 normal sezonu tamamlandı ve play-off heyecanı 2 Mayıs Perşembe günü oynanacak serilerde oynanacak dördüncü maçlarla devam ediyor.

Sezon boyunca olduğu gibi play-off serilerindeki maçlar öncesinde de Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerimi ve sizinle paylaşmak istedim, keyifli okumalar.

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Codi Miller-McIntyre (Baskonia)
  • Alec Peters (Olympiakos)
  • Nigel Hayes-Davis (Fenerbahçe Beko)

Kadroya yeni eklediğimiz isimler:

  • Lorenzo Brown (Maccabi Tel Aviv): Seri boyunca Baldwin’den faydalanamadı İsrail ekibi ve bu maçta da durumu belirsizliğini koruyor. Ama o oynasa da oynamasa da Brown bu takımın saha içindeki kumandanı olduğunu bir kez daha gösterdi. Son 2 maçta olduğu gibi bize 20 ve üstünde bir puan getirmesini bekliyorum.
  • Bonzie Colson (Maccabi Tel Aviv): Amerikalı forvet serinin OAKA ayağında istikrarsız performanslar sergilermişti ama burada evleri Belgrad’daki ilk maçta kalitesini gösterdi. Pana savunması onun potaya yakın hücumlarına ve penetrelerine karşı çözüm bulmakta zorlandı, son maçta olduğu gibi bu maçta da 20 puanı görebileceğini tahmin ediyorum.
  • Jabari Parker (FC Barcelona): NBA patentli yıldız Euroleague basketboluna yeni yeni alışıyor diyebiliriz. Ancak tam zamanında, play-off ateşinin alev aldığı anlarda takıma adaptasyonunu tam olarak sağlamış görünüyor. Nitekim son 2 maçta 24.2 ve 17.6 verimlik puanı elde etmişti. Bu maçta da en 15-20 puan civarı bir katkı bekliyorum ondan.