28 Nisan 2024

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (26. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 26. hafta programı 8 Şubat Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Her hafta öncesi olduğu gibi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerimi ve takımımda yaptığım güncellemeleri sizlerle paylaşmak istedim, keyifli okumalar.

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Luca Banchi (Virtus Bologna)
  • Moses Wright (Olympiakos)
  • Dzanan Musa (Real Madrid)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Zeljko Obradovic (Partizan): Artık play-in ve play-off yarışında kritik viraja girmiş bulunmaktayız. Sırp ekibi de son 2 maçını üst üste kaybederek ağır bir yara aldı. Ama bu maçların deplasmanda olduğunu hatırlatalım. Bu hafta evlerine, Belgrad’a dönüyorlar ve karşılarında Bayern gibi dişlerine göre bir rakip var. Haftasonu ligde Split karşısında alınan yenilginin reaksiyonu bu maçta vereceklerini düşünüyorum.
  • Paris Lee (LDLC Asvel): Her ne kadar takımı istediği sonuçları alamıyor olsa da Kamerun pasaportlu guard, son dönemde ligin en formda guardlarından birisi. Son 4 maçta onu takımında tutanlara ortalama 21.5 puan getirdi! Bu hafta da Baskonia deplasmanında bize en azından ortalaması olan 15 puanı getirmesini bekliyorum.
  • Vincent Poirier (Real Madrid): Evet bu hafta Tavares’in dönme ihtimali yüksek ama ne olursa olsun Poirier’in dakikaları değişmeyecektir. Son dönemde çok verimli oynuyor, çok formda. Son 2 maçta ortalamada tam 27.5 puan getirdi. Milano’nun uzunlarının sert ve pota altında etkili olmadıklarını da düşündüğümüzde Fransız pivottan bir kez daha en az 20 puanlık bir katkı bekliyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: