29 Mart 2024

2022-23 Euroleague Fantasy Seçimleri (32. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 32. hafta programı başlıyor.

Her hafta öncesinde olduğu gibi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri sizler için hazırladım. İşte yeni hafta öncesi yaptığım hamleler, keyifli okumalar.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Joan Penarroya (Cazoo Baskonia)
  • James Nunnally (Partizan)
  • Mathias Lessort (Partizan)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Kazys Maksvytis (Zalgiris Kaunas): Litvanya ekibi bu sezon şuana kadar beklentileri aşan takımlardan birisi. Sakatlık problemleri ve sezon içerisindeki düşüşlere rağmen toparlanmayı bildiler ve halen play-off yarışının içindeler. Geçen hafta da güçlü Monaco’yu yine burada yenmişlerdi. Şimdi karşılarında Valencia gibi artık havlu atmış, dişlerine göre bir takım var. Bir galibiyet daha alarka play-off şanslarını son 2 haftaya taşıyacaklarını tahmin ediyorum.
  • Maik Kotsar (Cazoo Baskonia): Estonyalı uzun çaylak sezonunda başarılı performanslar sergilemeye devam ediyor. Son maçlarda gözle görülür bir çıkış yakalamıştı ki 2 gün önce konuk ettikleri Alba karşısında peformansını zirveye taşıdı; 23 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile tam 44 puan getirdi onu takımında tutanlara ve Papagiannis ile beraber de MVP ödülünü paylaştı zaten. Son 3 maçtaki ortalaması 27 puan!
  • Gabriel Deck (Real Madrid): Real, bir çok büyük takım gibi sezonun sonunu iyi oynuyor. Bu başarılı sekansın mimarlarından birisi de kuşkusuz Arjantinli forvet. Deck son 4 maçtan 3 tanesinde 28.6, 14.3 ve 25.3 puan elde etmişti. Son maçta temsilcimiz Fenerbahçe karşısında 6 sayı, 8 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile az sayı atarak da ne kadar verimli olunacağının gösterisini yaptı. Bu hafta Partizan deplasmanında da ondan en az 15 puan bekliyorum.

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: