29 Mart 2024

2022-23 Euroleague Fantasy Seçimleri (30. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 30. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte yeni hafta öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Andrea Trinchieri (FC Bayern Munich)
  • Chima Moneke (AS Monaco)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Ettore Messina (Olimpia Milano): İtalyan ekibi sezonun son bölümünde adeta üzerine serpilmiş ölü toprağından kurtuldu ve nefis bir seri yakaladı, üst üste 6 galibiyet alarak play-off potasına girdiler. Real’e kaybedip serinin bozulmasına engel olamasalar da erteleme maçında temsilcimiz Fenerbahçe’yi İstanbul’da yenip tekrar kendilerine geldiler. Bu maçta da evlerinde olmalarının avantajını iyi kullanıp, iddiası kalmamış Bayern karşısında net bir galibiyet almalarını bekliyorum.
  • James Nunnally (Partizan): Amerikalı skorer son dönemde takımını yakaladığı ritmde önemli bir rol sahibiydi. Son 3 maçta Bologna karşısında 18.7 ve geçen hafta Efes karşısında 17.6 puan ile dikkat çekici katkılar vermişti. Bu hafta da konuk edecekleri güçlü rakipleri Olympiakos karşısında Punter ve Exum’un elini rahatlatmak adına skorer kimliği ile ön plana çıkıp ribaundlara da yardımcı olacağını ve yine 15-20 bandında bir puan çıkracağını düşünüyorum.

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: