27 Nisan 2024

2022-23 Euroleague Fantasy Seçimleri (25. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 25. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte yeni hafta öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Darius Thompson (Cazoo Baskonia)
  • Vasilije Micic (Anadolu Efes)
  • Tornike Shengelia (Virtus Bologna)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Shane Larkin (Anadolu Efes): Milli takımımızın Dünya Kupası elemelerinde bir iddiası bulunmadığı için Larkin de kadroya alınmadı ve Efes ile bu maçta yer alacak. Sezona elindeki sakatlık nedeniyle geç başlayan ve bir türlü ritmini bulamayan yıldız guard için bu verilen 2 haftalık aranın iyi geldiğini düşünüyorum. Ayrıca bu maçta Micic de olmayacağı için kullanacağı top sayısı ve sorumluluğu artacaktır. Patlama yapmasını bekliyorum bu maçta.
  • Nando De Colo (LDLC Asvel Villeurbanne): De Colo Euroleague tarihine geçmiş çok önemli bir skorer. Haftasonu da Asvel ile beraber Liderler Kupası’nı kaldırdı ve turnuvada gayet iyi bir görüntü verdi. Bologna maçında bıraktığı yerden (20 puan çıkarmıştı o maçta) devam edeceğini düşünüyorum ki karşısında Micic gibi onu zorlayacak, fizikli bir guardın olmaması da işlerini biraz daha kolaylaştıracaktır en azından hücum tarafında.
  • Vladimir Lucic (FC Bayern Munich): Dirseğindeki sakatlık nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalan Sırp forvet, haftasonu kupa mesaisiyle beraber takıma döndü ve Bayern’in kupayı kaldırmasında da önemli rol oynadı. Sanki hiç sakatlanmamış gibi bir performans ortaya koyduğunu belirtelim. Bana göre Euroleague’in en iyi 3 numaralarından biri ve zorlu Maccabi deplasmanında da gerek yüzdeli şekilde skor üretmesi gerekse ribaundlara verdiği katkıyla bizlere minimum 15 puan getirmesini bekliyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi_2022/23 katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi: 09D0FBFE

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: