Turkish Airlines Euroleague 14. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu koç Obradovic yönetimindeki Partizan’a karşı 91-73’lük skorla ağır bir yenilgi aldı.
Bu, Yunan ekibinin koç Ergin Ataman dönemindeki en farklı yenilgisi olarak da kayıtlara geçti. Daha önceki kayıtlara geçen en farklı yenilgilerinde şampiyon olarak tamamladıkları 2023-24 sezonunun 23. haftasında Maccabi Tel Aviv’e 90-75 ile kaybetmişlerdi.
Koç Ataman, Partizan mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu:
Bugün yeteri kadar savaşmadık. Yarından itibaren antreanman programımızı değiştirip boks idmanı da yapmaya başlayaağız. Basketbol sadece sayı attığınız ve pas verdiğiniz bir spor değil. Mücadele etmeniz ve savaşmanız gereken bir spor.
Partizan’ı tebrik ediyorum çünkü onlar savaştı. Onların agresifliğine cevap veremedik. Söylediğim gibi yarından itibaren antrenman programımızı değiştirip boks da çalışmaya başlayacağız.