30 Nisan 2024

İDDİA: Real Madrid’de Pablo Laso Sağlık Sorunları Yüzünden Baş Antrenörlükten Ayrılıyor

Real Madrid‘in başarılı teknik patronu Pablo Laso hakkında İspanyol basınında görevi bırakacağına dair bir iddia ortaya atıldı.

El Espanol’un haberine göre, Real Madrid kulübü, Pablo Laso’nun sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, başarılı antrenörle yola devam etmek istemiyor. Hatta bu noktada sözleşmesinde bir yıl daha bulunan Laso’ya önümüzdeki sezonun ücretini ödemeye hazırlar. Fakat başarılı teknik adam bu teklife sıcak bakmıyor ve görevinin başında kalmak istiyor.

Bilindiği üzere başarılı teknik patron Real Madrid’in Baskonia ile oynadığı Liga Endesa yarı final serisinde kalp krizi geçirmiş ve takımın başında yardımcısı Chus Mateo bulunmak zorunda kalmıştı.

2011 yılından bu yana Real Madrid’in başında bulunan Pablo Laso, görevde olduğu 10 sezon boyunca 2015 ve 2018 yıllarında iki EuroLeague şampiyonluğu yanı sıra 6 Kral Kupası, 6 İspanya Süper Kupası ve 6 Liga Endesa şampiyonluğu yaşadı.

Liga Endesa yarı final serisinde kalp krizi geçirdikten sonra final serisinde Barcelona karşısında bir hafta sonra takımın antrenmanlarında yer almaya başlayan İspanyol teknik adamın yerine Real Madrid’in yardımcısı Chus Mateo’yu getirmek istediği belirtildi.