30 Nisan 2024

Milwaukee Bucks Eksik Bulls Karşısında Rahat Kazandı

NBA playoff konferans çeyrek final serisi beşinci maçında Milwaukee Bucks evinde konuk ettiği Chicago Bulls karşısında 116-100 kazanarak bir üst tura yükseldi.

Seriye yavaş başlayan ve ilk iki maçta rakibi karşısında zorlanan Milwaukee Bucks, beşinci maçta eksik rakibi karşısında çok rahat kazandı. Giannis Antetokounmpo 30 dakikada 33 sayı, 9 ribaunt ve 3 asist üretirken, kenardan gelen Pat Connaughton galibiyete 20 sayılık katkı verdi.

Beşinci maça Zach LaVine ve Alex Caruso gibi aslarından yoksun çıkan Chicago Bulls’ta ise Ptrick Williams 23 sayıyla takımın en skorer ismi olurken, Karadağlı uzun Nikola Vucevic 19 sayı, 16 ribaunt ve 6 asistle oynadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN BKNZ:

Milwaukee Bucks boyalı alan sayılarında rakibine 54-30 ile büyük üstünlük kurarken, maç genelinde Bulls’un yaptığı 16 top kaybından 26 sayı üretmeyi başardı. Rakibin boyalı alana gömülü savunması karşısında yayın gerisinden 14 isabet bulan Bucks’ta Pat Connaughton yayın gerisinden bulduğu 6 isabetle galibiyette önemli rol oynadı.

Bu sonuçla konferans yarı finallerine yükselen son şampiyon, bu turda Brooklyn Nets’i süpüren formda Boston Celtics ile karşılaşacak. Serinin ilk maçı Pazar akşamı 20:00’da oynanacak.