30 Nisan 2024
Fenerbahçe Beko Türk Telekom

Darüşşafaka Tekfen’in Rakibi Fenerbahçe Oldu

Basketbol Solgar Vitamin Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final heyecanında Fenerbahçe Beko ve Türk Telekom ekipleri karşı karşıya geldi. Oyun 81-83 sona erdi.

Basketbol Solgar Vitamin Erkekler Türkiye Kupası’nda Dörtlü Final heyecanı için Fenerbahçe Beko ve Türk Telekom ekipleri karşı karşıya geldil. 81-83 tamamlanan oyunun galibi sarı lacivertli ekip olurken, Türk Telekom’un finaldeki rakibi de böylelikle belirlenmiş oldu.

Müsabaka, iki takım için de son derece çekişmeli bir mücadeleye imza atılmasına neden oldu. İlk periyodun sonlarına gelindiğinde ise dış atışlarla baskınlığını artıran ve sayı kazanan sarı kanarya, periyodu 23-21 önde kapatmayı da başarmış oldu.

İkinci periyot da takımlar için son derece çekişmeli geçti. Üstünlüğü kurmayı başaran ise yine Fenerbahçe oldu ve ilk devre 48-45 üstünlükle sona erdi.

Üçüncü periyot için yine iki ekip için de çekişmeli başlayan müsabaka, bu kez dengeli bir şekilde ilerledi ve 3’üncü çeyreğin bitimi 60-60 eşitlikle sona erdi.

Final Maçı Bugün Oynanacak

Son çeyreğe eşit girmeyi başaran iki ekip için de son derece zorlu geçen periyod, Andre De Colo’nun faul atışları ile 83-81 sona erdi. Müsabakanın galibi ise Fenerbahçe Beko oldu. Bu üstünlüğün ardından ise sarı lacivertliler, bugün saat 17:00’de Darüşşafaka Tekfen ile Ankara Spor Salonu’nda final maçı için karşılaşacak.