28 Nisan 2024
NBA

2023-24 NBA Sezonu İçin Açılış Günü ve Noel Gecesi Maçları Belli Oldu

2023-24 NBA sezonu iki maçla açılıyor! Son şampiyon Denver Nuggets, Los Angeles Lakers ile karşı karşıya gelirken Phoenix Suns ve Golden State Warriors yenilenmiş kadrolarını sergileyecekler.

NBA’de 2023-24 sezonunun merakla beklenen açılış gecesi ufukta göründü. 24 Ekim’de Batı Konferansı’nın önde gelen takımları arasında heyecan verici 2 karşılaşma oynanacak.

The Athletic’in haberine göre, son şampiyon Denver Nuggets, Los Angeles Lakers’a karşı Batı Konferansı Finalleri’nin rövanşına ev sahipliği yapacak.

Eş zamanlı olarak, NBA taraftarları yenilenmiş Phoenix Suns ve Golden State Warriors arasındaki karşılaşmayı izleyebilecekler.

Ayrıca ertesi gün, draftın 1 numaralı seçimi Victor Wembanyama, 25 Ekim’de San Antonio Spurs formasıyla ilk resmi maçına çıkmaya hazırlanıyor. Marc Stein’a göre bu ilk maçta Luka Doncic ve Dallas Mavericks ile karşı karşıya gelecek.

Haberin devamında, NBA’in Noel Gecesi’nde beş heyecan verici düello olacağı belirtilmiş. New York Knicks Milwaukee Bucks’ı ağırlayacak, Philadelphia 76ers Miami Heat’e meydan okumak için yola çıkacak, Boston Celtics Lakers’ı ziyaret edecek, Mavs Suns’la karşılaşmak için yolculuğa çıkacak ve Warriors Nuggets’la karşılaşmak için yola çıkacak.