1 Mayıs 2024

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (6. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 6. hafta programı 2 Kasım Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Nick Calathes (Fenerbahçe Beko)
  • Nikola Milutinov (Olympiakos)
  • Facundo Campazzo (Real Madrid)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Aleksa Avramovic (Partizan): Siyah beyazlılar ezeli rakipleri Kızıl Yıldız, üst üste iki Belgrad derbisinde hem Euroleague’de hem de ligde yendiler ve keyifler yerinde. Punter’den yoksun oldukları için de Avramovic’in dakikaları ve sorumluluğu artmış durumda. Ondan sayı, asist ve top çalma departmanlarında iyi rakamlar bekliyorum.
  • Mathias Lessort (Panathinaikos): Koç Ataman’ın yeni kurduğu takımda Lessort’un yeri büyük ve onun ruhani liderliğinin ne kadar önemli olduğunu görmeye başladık son maçlarda. Haftasonu ligdeki derbide Olympiakos’u deplasmanda yendiler, takımda moraller ve özgüven tavan yapmış durumda. Lessort’un da yüksek yüzde ile hücum edip ribaundları domine etmesini bekliyorum Barça karşısında da.
  • Mike James (AS Monaco): Ligin süper yıldız apoletini takmış ender isimlerinden birisi kuşkusuz. Nitekim sezona da müthiş bir giriş yaparak ünvanının hakkını verdi. Çıktığı 5 maçta onu takımında tutanlara ortalama 24.9 puan getidi. Milano’nun vasat guard rotasyonu karşısında da ondan en az 20 puanlık bir katkı bekliyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: