27 Nisan 2024

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (32. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 32. hafta programı 27 Mart Çarşamba günü oynanacak tek maçla başlıyor.

Her hafta öncesi olduğu gibi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerimi ve takımımda yaptığım güncellemeleri sizlerle paylaşmak istedim, keyifli okumalar.

*** Bu hafta sınırsız takas yapma hakkımız var.

Yeni kurduğumuz takımdaki isimler şöyle:

  • Koç – Sarunas Jasikevicius (Fenerbahçe Beko): Temsilcimiz tam anlamıyla istim üstünde ve bu hafta karşısında ligin en zayıf ekiplerinden birisi olan Alba olacak. Ataşehir’de şova dönüşecek, farklı bir galibiyet bekliyorum.
  • Mathias Lessort (Panathinaikos): Fransız uzun tartışmasız ligin en formda, en diri pivotu. Bu hafta da sezon başından beri 5 numarada sorun yaşayan Bologna karşısında dominant bir oyun sergilemesini bekliyorum.
  • Mario Hezonja (Real Madrid): Son 2 haftanın MVP’si olan, üst üste 30 puanı geçmiş bir buldozerden bahsediyoruz! Hırvat yıldız bu hafta da Kızıl Yıldız karşısında etkili bir performans sergileyecektir.
  • Will Clyburn (Anadolu Efes): Sakatlığı artık üstünden attığını son 2 maçta gösterdi. Haftasonu ligde zorlandıkları Manisa deplasmanında da sazı eline alarak adeta takımını tek başına taşımış, çok yönlü bir katkı vermişti.
  • Wade Baldwin (Maccabi Tel Aviv): Bu sezon Maccabi’nin yakaladığı başarılı sekansın lideri kuşkusuz Baldwin. Onun atletizmi, çok yönlü oyunu ve takıma yaptığı liderlik bu hafta da Valencia karşısında galibiyeti getirebilir.
  • Keenan Evans (Zalgiris Kaunas): Ligin en formda guardlarından birisi. Koç Trinchieri’nin gelmesiyle berabera performansını daha da arttırdı, şimdiden Milano ve Olympiakos gibi takımların gelecek sezon planlarında yer alıyor.
  • Elijah Bryant (Anadolu Efes): Son dönemde Efes’in gaza basan isimlerinden birisi. Hem savunmada hem de hücumda koç Mijatovic’in tamamlayıcı rolünde en güvendiği isim. Onun tutkal performansı Baskonia deplasmanında da fark yaratabilir.

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: