29 Nisan 2024

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (3. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 3. hafta programı 19 Ekim Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Erdem Can (Anadolu Efes)
  • Alec Peters (Olympiakos)
  • Chima Moneke (Baskonia)
  • Kevin Punter (Partizan)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Dimitris Itoudis (Fenerbahçe Beko): Temsilcimiz Valencia deplasmanında kaybettikten sonra taraftarı önüne tekrar gelip Panathinaikos gibi önemli bir rakibi farklı yenerek moral depoladı. Şimdi ligin en zayıf takımlarından biri olarak kabul edilen Asvel karşısında bu motivasyonla farklı bir galibiyet almalarını bekliyorum.
  • Tornike Shengelia (Virtus Bologna): Koç Banchi’nin sisteminde en önemli parça konumuna gelen Toko, kariyerinin en iyi sezon girişlerinden birini yaptı ve halen Euroleague’in en iyi 4 numaralarından biri olduğunu gösterdi. 2 gün önce yine evlerinde Alba karşısında 26 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşmıştı, bu maçta da Kızıl Yıldız karşısında ondan benzer bir peformans bekliyorum.
  • Tadas Sedekerskis (Baskonia): Baskonia 2 gün önce denk rakiplerinden Bayern’e burada evlerinde yenildi ve şimdi bir reaksiyon bekliyorum onlardan. Ateşli taraftarlarının önünde denk rakiplerinden Zalgiris karşısında kazanmalarını bekliyorum ve bu sezon takımın en önemli görev adamlarından biri olan Litvanyalı Sedekerskis’in de Zalgiris karşısında ekstra motive olacağını, double-double’a yakın bir performans ortaya koyacağını düşünüyorum.
  • Rodrigue Beaubois (Anadolu Efes): Byrant’ın yokluğunda dakikaları ve sorumluluğu artan Fransız guard, son 2 maçta Real ile Asvel karşısında çift haneli skorlara ulaşarak yüksek verimlilikle oynamıştı. Evlerinde karşılaşacakları Valencia karşısında da koç Can’ın en güvendiği isimlerden biri olacak ve bir guard olarak ribaund artı blok istatistiğine de ekstra katkılar yaparak yine en az 16-17 puan çıkaracağını düşünüyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: