28 Nisan 2024

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (29. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 29. hafta programı 14 Mart Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Her hafta öncesi olduğu gibi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerimi ve takımımda yaptığım güncellemeleri sizlerle paylaşmak istedim, keyifli okumalar.

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Luca Banchi (Virtus Bologna)
  • Toko Shengelia (Virtus Bologna)
  • Johnathan Motley (Fenerbahçe Beko)
  • Thomas Walkup (Olympiakos)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Sasa Obradovic (AS Monaco): Monaco, tam olarak istim üstünde. Fransız ekibi tam 7 maçtır kazanıyor! Son olarak da geçen hafta Kızıl Yıldız engelini farklı bir skorla geçtikleri için koç Obradovic onu takımına alanlara tam 20 puan getirmişti. Bu hafta da konuk olacakları ligin zayıf ekiplerinden Alba karşısında yine benzer bir performansla bize 20 puan getirebileceği kanaatindeyim.
  • Mathias Lessort (Panathinaikos): Fransız uzun geçen sezon zaman zaman Tavares’in gölgesinde kalmıştı ama bu sezon tartışmasız ligin en iyi, en verimli uzunu olduğunu gösterdi. Özellikle son 3 maçta tam anlamıyla formunun zirvesinde, ortalama 29.7 puan getirdi onu takımına alanlara. Bu hafta da derbide Olympiakos karşısında en az 25 puanlık bir katkı vermesini bekliyorum.
  • Aleksa Avramovic (Partizan): Sırp ekibi son dönemde istediği sonuçları alamamış olabilir ama Avramovic özellikle son 2 maçta bireysel performansıyla beklentilerin üstünde bir katkı verdi. Efes’e karşı 35.2 puan elde ederek kariyer maçını oynarken geçen hafta da Milano karşısında 18 puan getirmişti onu takımına alanlara. Bu hafta da zorlu Barça deplasmanında bize en az 15 puan getireceğini tahmin ediyorum.
  • Derek Willis (Anadolu Efes): Sakatlıktan döndükten sonra hemen koç Mijatovic’in rotasyonunda kendisine yer buldu Amerikalı uzun forvet. Dış şut tehditi ve ribaundlara katkısı ile öne çıkan görev adamı, son 4 maçtan 3 tanesinde minimum 14 puan elde etti. Bu hafta da konuk olacakları zayıf rakip Asvel karşısında bu performansını sürdürmesini hatta üstüne çıkmasını bekliyorum.

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: