27 Nisan 2024

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (25. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 25. hafta programı 1 Şubat Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Her hafta öncesi olduğu gibi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerimi ve takımımda yaptığım güncellemeleri sizlerle paylaşmak istedim, keyifli okumalar.

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Giannoulis Sfairopoulos (Kızıl Yıldız)
  • Youssoupha Fall (LDLC Asvel Villeurbanne)
  • PJ Dozier (Partizan)
  • Keenan Evans (Zalgiris Kaunas)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Luca Banchi (Virtus Bologna): İtalyan ekibi son maçlarda kötü sonuçlar almış olsa da bunun temel nedeni deplsamanda olmaları. Evlerinde halen iyi oynayan bir takım olduklarını belirtelim, nitekim son 2 iç saha maçlarında da Bayern ve Asvel’i geçerken koç de 10’ar puan getirmişti. Bu maçta da Partizan karşısında en az 10 puan bekliyorum ondan.
  • Mike James (AS Monaco): Onun için şuanda ligin en verimli en istikrarlı yıldızı diyebiliriz sanırım. Son maçta Partizan karşısında bulduğu 19 sayıyla da Euroleague tarihinin en skorer 2. oyuncusu olarak De Colo’yu yakaladı, bu maçta da geçecek 1 sayı bile bulsa. Yüsek konsantrasyonla oynadığı bu dönemde kısa savunması iyi olmayan temsilcimiz Fenerbahçe karşısında da en az 20 puan bekliyorum ondan.
  • Moses Wright (Olympiakos): Merkezefendi’den transfer edilen Wright, ilk maçında beklentileri fazlasıyla karşıladı. Alba karşısında 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile 25.3 puan getirdi ona güvenenlere. Bu maçta da Bayern karşısında yine Fall ile Milutinov’un olmadığı bir ortamda dakikalarının iyi olacağını, bunun da verimliliğine yansıyacağını düşünüyorum.
  • Vladimir Lucic (FC Bayern Munich): Yaşadığı uzun süreli sakatlığın etkilerini yeni yeni üzerinden atan Lucic, sağlıklı olup maç ritmini bulduğunda halen Euroleague’in en iyi 3 numaralarından biri olduğunu Baskonia karşısında iki gün önceki maçta kanıtladı, 17 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile 23.1 verimlilik puanına ulaşmıştı. Bu maçta da Olympiakos karşısında koç Laso’nun en güvendiği isimlerden birisi olacak.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: