29 Nisan 2024

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (15. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 15. hafta programı 19 Aralık Salı günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri sizinle paylaşmaya devm ediyorum. 

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Giannis Sfairopoulos (Kızıl Yıldız)
  • Johannes Thiemann (Alba Berlin)
  • Daniel Hackett (Virtus Bologna)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Roger Grimau (FC Barcelona): Barça, ligin en zayıf takımlarından birisi olan Alba’ya konuk oluyor. Dolayısıyla çift haneli farklarla kazanmaları yüksek bir ihtimal. Zirve takibinde olan tüm rakiplerin içerde dışarıda yendiği bir takıma karşı hata yapmayacaklarını, çift haneli farkları bulacaklarını düşünüyorum.
  • Jan Vesely (FC Barcelona): Ligin yumuşak savunmalarından birine sahip Alba ile karşılaşacaklar ve Vesely’nin sayı, ribaund, asist departmanlarında ne kadar etkili bir oyuncu olduğunu, çok yönlü performansını artık istikrarlı hale getirdiğini biliyoruz. Bu maçta da ondan 20 puan civarında bir katkı bekliyorum.
  • Scottie Wilbekin (Fenerbahçe Beko): Koç Saras’ın ilk maçında Monaco’yu geçen Fenerbahçe’de maçın öne çıkan isimlerinden birisi de Wilbekin olmuştu. Yıldız guard, 13 sayı, 3 ribaund, 5 asist rüetip 20.9 puan getirmişti. Bu maçta da formsuz Zalgiris karşısında kazanırkan da 10+ sayı, 4+ asist ve en az 20 puan bekliyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: