Adriyatik Ligi final serisi ilk maçında Partizan konuk olduğu Buducnost‘u çok zorlansa da uzatmanın ardından 88-94’lük skorla yenmeyi başardı.
Bu sonuçla Sırp ekibi 1-0 öne geçerek saha avantajını da ele geçirmiş oldu. İkinci maç 2 gün sonra yine Karadağ’da oynanacak ve toplamda 3 galibiyet alan takım sezonu şampiyon olarak tamamlayacak.
Misafir takımda Sterling Brown 30 sayı, 2 ribaund ile yıldızlaşırken, Tyrique Jones 22 sayı, 10 ribaund, 4 asist, Isaac Bonga 12 sayı, 11 ribaund ve Carlik Jones 10 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.
Ev sahibi ekipte ise Yogi Ferrell 15 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Rasheed Sulaimon 15 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Kenan Kamenjas 13 sayı, 11 ribaund, Nikola Tanaskovic 11 sayı ve Fletcher Magee 10 sayı ile direnen başlıca isimlerdi.
