Rodos’da düzenlenen Yunanistan Süper Kupa yarı final maçında Panathinaikos, rakibi Aris‘i yettiği kadar oynayarak 81-68 gibi farklı bir skorla geçti.
Koç Ataman’ın ekibi finalde ezeli rakipleri Olympiakos ile karşılaşacaklar.
Panathinaikos’ta Kendrick Nunn 16 sayı – 3 ribaund, Panagiotis Kalaitzakis 11 sayı – 2 ribaund, Kostas Sloukas 9 sayı – 3 asist, Jerian Grant ve Matias Lessort 8 sayıyla oynadı. Cedi Osman mücadele forma giymezken Ömer Faruk Yurtseven 15 dakika süre aldığı maçta 8 sayı – 11 ribaund ile oynadı ve MVP seçildi. Lorenzo Brown da Cedi gibi yabancı kontenjanına takılan diğer isim oldu.
Aris’te Lefteris Bochoridis 16 sayı – 2 ribaund, James Banks 11 sayı – 3 ribaund, Manolis Chatzidakis 10 sayı – 2 ribaund, Josh Roberts 7, Vasilis Pourlidas 6 ve David De Julius 5 sayıyla mücadele etti.
