Turkish Airlines Euroleague 2. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği Zalgiris Kaunas karşısında zorlansa da sürprize izin vermedi ve Vezenkov liderliğinde 74-68’lik skorla kazanmayı bildi.
Bu sonuçla Olympiakos yoluna ikide iki ile devam ederken, Litvanya temsilcisi ise ilk yenilgisini almış oldu.
Olympiakos’ta Sasha Vezenkov 17 sayı – 11 ribaund ile yıldızlaşırken, Evan Fournier 15 sayı – 5 ribaund, Nigel Williams-Goss 9 sayı – 3 asist, Filip Petrusev 8 sayı – 3 ribaund, Alec Peters ve Luca Vildoza 5 sayıyla mücadele etti.
Zalgiris Kaunas’ta ise Deividas Sirvydis 17 sayı – 3 ribaund, Sylvain Francisco 13 sayı – 6 asist, Dovydas Giedraitis 9 sayı – 3 ribaund, Alen Smailagic 7 sayı – 2 ribaund, Ignas Brazdeikis 5 sayı – 4 ribaund ile maçı tamamladı.