27 Ocak 2026

Koç Çıvgın, Manisa Zaferi Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14. hafta mücadelesinde Onvo Büyükçekmece konuk olduğu Manisa Basket‘i son çeyreğe kadar pes etmeyerek 87-98’lik skorla geçmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından tecrübeli koç Özhan Çıvgın açıklamalarda bulundu:

Geçen hafta ligin yüksek potansiyelli bir takımını çok fazla hücum ribaundu vermememiz ve özellikle ikinci yarıda hücumdaki top kayıplarımıza rağmen 70 sayı civarında tuttuk.

Hücumda top çok fazla kısaların elinde kalmıştı ve top paylaşımında uzak kaldık. Maçın tümüne bakıldığında daha çok konuştuk ve çalıştık. Tabii ki Manisa takımı ile ilgili de çalıştık ve konuştuk ama daha çok kendi hatalarımızın üzerinde durduğumuz bir haftaydı. Ve ihtiyacımız olan güzel bir takım galibiyeti aldık. Deplasmanda 3 maç kazandık. Evinizdeki maçlarda da enerjiyi yukarı çekmemiz gerekiyor.

Bize destek olanlara çok teşekkür ederim. Onları da biraz üzüyoruz farkındayız. Ama gerçekten çok zor bir süreçten geçtik, sakatlanan oyuncularımız yeni dönüyor ama daha hazır değiller, yeni oyuncular ekledik. Yavaş yavaş ritim buluyorlar ama son 3/4 haftadır genişleyen rotasyonla beraber antrenman tempomuzda artı ve sahaya yansıtmaya başladık.