Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Beşiktaş Fibabanka konuk ettiği Bahçeşehir Koleji‘ni Needham’ın skorer oyunu eşliğinde 82-78’lik skorla yenmeyi başardı.
Karşılaşma sonrası Beşiktaş’ın Sırp koçu Dusan Alimpijevic açıklamalarda bulundu:
İki takım da çok iyi basketbol oynadı. Bahçeşehir Koleji de biz de sonuna kadar maçın içindeydik. Bugün salonda çok güzel bir basketbol vardı. Bahçeşehir Koleji çok iyi, koçları da çok iyi. Sezonun sonunda da iyi yerlerde olabilecek bir takım. Çok efor harcadık ve galibiyeti de hak ettik.
Tüm ciddi işler zaman ister. Yeni oyuncularımız var. Yeni bir şey oturtmaya çalışıyoruz. Daha önce de söyledim. Bu yıl olacaklara inanıyorum. Hücum performansı ve ama savunma performansı da buna katıldığında geçen yıldan izler sunduk. Günün sonunda bu maçta değil en son maçta kutlayabilirsek güzel olur işler.