Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Beşiktaş Fibabanka konuk ettiği Galatasaray‘ı 91-75 gibi farklı bir skorla geçti.
Bu sonuçla siyah beyazlılar seride 1-0 öne geçtiler ve 1 Haziran Pazar akşamı Galatasaray’ın sahasındaki maçı da kazanabilirlerse adlarını yarı finale yazdıracaklar.
Beşiktaş’ta Jonah Mathews 19 sayı, 4 ribaund, 4 asist; Berk Uğurlu 19 sayı, 4 ribaund, 3 asist; Derek Needham 16 sayı, 4 ribaund, 4 asist; Kyle Allman 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile oynadı.
Galatasaray’da ise Ebuka Izundu 18 sayı, 10 ribaund, 2 asist; James Palmer 14 sayı, 2 ribaund; Will Cummings 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist; Buğrahan Tuncer 10 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile mücadele etti.