30 Nisan 2024

Eksik Miami Heat San Antonio Spurs Engelini Aşmayı Bildi

NBA sezon öncesi hazırlık maçında aslarından yoksun Miami Heat,deplasmanda San Antonio Spurs’u 109-105 mağlup etmeyi başardı.

Kyle Lowry, Bam Adebayo, Jimmy Butler gibi yıldızlarından yoksun çıktığı karşılaşmada Miami Heat cephesinde Yaz Ligi’nin parlayan oyuncularından Max Strus 28 sayıyla en skorer isim oldu. Hazırlık döneminde şu ana kadar oynanan üç karşılaşmada da harika bir performans sergileyen Tyler Herro geceyi 26 sayıyla noktaladı. NBA kariyerinde ilk kez ilk beş başlayan milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise Spurs karşısında galibiyete 14 sayı, 11 ribaunt, 4 asist ve 2 blokla katkı verdi.

San Antonio cephesindeyse Keldon Johnson 23 sayıyla takımın en skorer ismi olurken Bryn Forbes’in 16 sayılık performansı galibiyet için yeterli olmadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN BKNZ:

Bu sonuçla üçüncü hazırlık maçından da galibiyetle ayrılan Miami Heat, yoluna kayıpsız devam etti. San Antonio Spurs ise üçüncü hazırlık maçında ikinci mağlubiyetini almış oldu.

Miami Heat, NBA sezon öncesi hazırlık maçında Salı sabaha karşı evinde Charlotte Hornets ile karşılaşacak. San Antonio Spurs ise pazartesi sabaha karşı Florida’da Orlando Magic’e konuk olacak.