30 Nisan 2024

Kerem Tunçeri: “Kazanmaya Oynayan Bir Takım Olacağız”

Galatasaray NEF’in çiçeği burnunda genel menajeri Kerem Tunçeri, bugün Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ING Basketbol Süper Ligi kura çekimi sonrası kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki sezon için basketbol şubesinde yeniden yapılanmaya giden Galatasaray NEF’in genel menajeri Tunçeri Galatasaray TV’ye verdiği demeçte yeni sezon fikstürünü, kurdukları kadroyu ve sezon hedeflerini açıkladı.

İşte Kerem Tunçeri’nin demecinden öne çıkanlar:

  • “Öncelikle yeni sezon bütün takımlara hayırlı olsun. Sağlıklı ve sakatlık olmadan, güzel bir sezon diliyorum. İlk maçı Büyükçekmece ile oynayacağız.”
  • “Fena takım kurmadık. Birkaç tane eksiğimiz var. Bu sezon savaşan ve her maçı kazanmaya oynayan bir Galatasaray NEF planlıyoruz. Çalışmalarımız ona göre antrenmanlara başladık. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz.”
  • “Çok heyecanlıyım ben Galatasaray’da doğup büyüdüm, babam eski basketbolcu Galatasaray’da altyapısında yetişip A takımına çıkan bir oyuncuydu. “
  • “Sorumluluğumuzun da farkındayız ekip olarak zor bir işe giriştik ama başarılı olacağımızı tahmin ediyorum. En azından elimizden gelen her şeyi yapacağız Galatasaray için. Hayırlısı olsun güzel bir sezon bizi bekliyor inşallah.”