30 Nisan 2024

Olimpia Milano – Zalgiris Kaunas İddaa Tahmini 11.10.19

Turkish Airlines Euroleague 2.hafta mücadelesinde Olimpia Milano Cuma günü saat 21:45’de Zalgiris Kaunas’ı ağırlayacak.

Milano, Messina ile anlaştı ve kadrosuna Sergio Rodriguez, Scola, Roll ve Brooks gibi isimleri katarak sezona başladı. Hazırlık dönemini iyi geçirerek Fenerbahçe, Efes ve Olympiacos gibi takımları mağlup ettiler. Fakat sezon başladı ve ilk ciddi sınavlarında evlerinde ağırladıkları Brescia’ya 65-73 mağlup oldular. Ardından Euroleague ilk maçında Bayern Münih’e kaybettiler ki o maçta takım olmaları için daha çok yol almaları gerektiğini bize gösterdiler. Hücumda neredeyse hiç yoktular. Guadiatis ve Nedovic takımın bu maçta oynayamayacak isimleri.

Zalgiris de kan kayıpları ile sezona başladı ve ilk Euroleague maçında evlerinde ağırladıkları Baskonia’dan tam 12 sayı fark yediler. Çok fazla top kaybı yaparak skor üretmekte çok zorlandılar ve 58-70 mağlup oldular.

Her ne kadar kağıt üzerinde çok iyi bir takım kurmuş ve iyi bir teknik adamla anlaşmış Milano olsa da, Zalgiris ekol bir takım. Organize olmakta sıkıntı yaşayan ve skor üretimi çok zayıf görünen Milano karşısında, deplasmanda da olsalar fark yemeyeceklerini düşünüyorum. Milano’da az da olsa ışık görsem, ilk yarı ev sahibi tarafında olurdum. Ama maçın genel hatlarıyla başa baş gideceğini düşünüyorum.

Ana Tahmin: Zalgiris +8.5 – Oran 1.35
Avrupa Bahis Oranı: 1.48
Güven İndeksi: 6